top of page
Sven_Alkema_Portfolio_2020_-_Banner_Link

Welkom...

Welkom

...op mijn Site. Mijn naam is Sven Alkema.

Audiovisueel Vormgever, Animator en Illustrator.

Op deze website is al mijn werk te vinden.
Projecten die ik zelf heb gemaakt, of aan heb meegewerkt.


En sinds 2019 onder de naam van mijn bedrijf, Frame Hunters. Voor die website kun je hier naartoe gaan: https://www.framehunters.nl/

Hieronder kunt u via de 4 categorieën,
al mijn werk bekijken. Heeft u niet zoveel tijd?
Mijn showreel staat er direct onder—voor een goed
(en snel) voorbeeld van mijn vaardigheden en skills.


Voor meer informatie over mij, of Frame Hunters.
Bij "Over Mij" doe ik mijn verhaal.


Bent u zelf op zoek naar een video, animatie of een
ander creatief product? Of heeft u interesse in samen werken? Neem dan contact met mij op!

 

Sven_Alkema_Portfolio_2020_-_Banner_Rech
Sven_Avatar_3.png
Mijn Werk

Mijn werk

Hieronder kunt u kiezen tussen Videoproducties, Animaties, Illustraties en The Wild. Deze bevatten allemaal werk dat valt binnen deze categorieën.

Sven Alkema - Showreel
Sven Alkema

Sven Alkema - Showreel

Over Mij
Online Portfolio - Over Mij.jpg

Over... Sven Alkema

Natuurlijk! Een Portfoliowebsite heeft een plek nodig waar ik over mijzelf praat.

Zo'n tekst zal toch niet al te moeilijk zijn om te schrijven?

...

Volgens mij is met de zin "Toen ik klein was..." wel een goede start. Dus—Toen ik klein was...

Weet je zo bijzonder is het nou ook weer niet, ik hou gewoon van lol en entertainment, zoals elk normaal mens.

Entertainment dat zo diep raakt en bij je blijft, dat je er tijdens je normale leven altijd in je achterhoofd eraan denkt. Je klederdracht, vriendschappen en zelfs manier van denken kunnen beïnvloed zijn hierdoor.

Voor mij zijn dit de films van Quentin Tarantino. De animaties van Hayao Miyazaki. De games van From Software. De verhalen van Brandon Sanderson en Eiichiro Oda. En de talloze talentvolle mensen op YouTube. Er is teveel om op te noemen.

Maar deze mensen, dit... entertainment. Heeft mij gevormd zoals ik ben, en motiveert mij eindeloos—om deel te worden van deze wereld. De wereld van entertainment makers. Mijn droom is om uiteindelijk dat te maken, wat andere inspireert.

Dus ging ik naar de Mediavormgeving opleiding in Amersfoort. Voor Audiovisuele Vormgeving en Animatie. En alhoewel dit niet helemaal was wat ik zocht. Het was de eerste stap die mij op dit pad zette.

De opleiding—en de bijbehorende stages—leerde mij alles. Het organiseren en bijwonen van een professionele videoproductie. En het vervolgens monteren. Het ontwerpen en uitvoeren van een informatieve en amuserende animatie. En het communicatie en pre-productiewerk wat daar allemaal bij komt.

Het was dan wel meer zakelijk gericht. Maar ik had immens veel genot van het maken. De problemen oplossen tijdens de productie. Het communiceren met de opdrachtgever. En uiteindelijke de blije gezichten zien zodra het project succesvol werd gepresenteerd.

Ik wist dat ik dit wilde blijven doen. En kwam er al snel achter dat ik de vrijheid nodig had om zelf een creatieve kant te kiezen. Zodat ik me kon blijven ontwikkelen tot die uiteindelijke droom.

 

Daarom ben ik Frame Hunters gestart. En ben ik begonnen met mezelf leren illustreren en schrijven, om vervolgens mijn skillset uit te kunnen breiden. Zodat ik misschien ooit de mensen bereik, die mij zo inspireerde.

Maar voor nu blijf ik bezig, met maken. Met een volle glimlach wil ik zo veel mogelijk mensen helpen. Door iets te maken wat hun doelgroep inspireert. En wat ons allebei laat verder ontwikkelen.

Contact

Contact

Heeft u interesse of vragen over mijn diensten, samenwerking of prijzen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier hiernaast.

Of als u liever belt—of zelf een mail wilt sturen. Gebruik dan gerust de hieronder weergegeven contactgegevens:

Naam:

E-Mail:

Telefoon:

KvK:

Sven Alkema

s.alkema3@gmail.com

+31 6 12819372

75243067

Bedankt voor de inzending!

bottom of page